Over ons

De wereld heeft zoveel moois te bieden. De mooiste stranden, hoogste bergen, diepe jungles en wildste wateren.. Met maar liefst 196 verschillende landen is de wereld een plek waar je nooit genoeg van krijgt.

Wij zijn dol op reizen en nieuwe culturen ontdekken en willen jou diezelfde experience bieden. Met een paspoort op zak ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Om sommige landen binnen te komen, heb je een visum nodig. Wij merkten dat het niet altijd even makkelijk was om een visum aan te vragen. Reizen draait om ontspannen en dat lukt niet als je je druk moet maken om jouw toelatingsbewijs. Daarom hebben wij Reisvisum opgericht.

Reisvisum.com is dé plek waar jij je visum online aan kan vragen. Je geeft aan waar je naartoe wilt en binnen 24 uur heb jij je visum digitaal in je mailbox. En voor diegene die net een last minute hebben geboekt, hebben we ook nog de spoedservice, waarbij je een visum al binnen een half uurtje in je mailbox ontvangt. Handig!

Ben je er klaar voor om de wereld te ontdekken? Laat je inspireren door de mooie plekken die de wereld jou te bieden heeft.

Het team van Reisvisum.com